„Sper să nu fie vreo legătură între faptul că domnul care mi-a înmânat premiul a fost la mine în birou săptămâna trecută. Am avut ghinion sau noroc”, a spus Adrian Volintiru, Director General Romgaz SA.

Compania ROMGAZ a fost desemnată ”Lider în producţia şi furnizarea de gaze naturale”, fiind cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale din România. Romgaz este totodată cea mai mare şi cea mai valoroasă companie deţinută de statul român. Unul dintre cele mai importante proiecte derulate de companie este noua centrală pe gaz de la Iernut, o investiţie de 269 milioane de euro. Au fost acordate 10 premii către cele mai bune companii prezente în economia românească. ROMGAZ a fost desemnat ”Lider în producţia şi furnizarea de gaze naturale

Premiul a fost acordat de Sorin Petre, Partener în cadrul Departamentului de Consultanță în Afaceri și Tranzacții al PwC România. “Valoarea este punctul central al acestui eveniment, exista societăți în România care chiar au valoare”, a punctat Sorin Petre.

Vedeţi aici întreaga listă a premiaţilor de la Gala Capital Companii de Elită.