Într-o postare pe pagina personală de Facebook, senatorul Gabriela Firea îi crtică aspru pe guvernanți. Mai exact, aceasta susține că membrii Guvernului au doar interese proprii, se amenință între ei și falsifică documente publice.

Totodată, Firea mai precizează că este ”deplorabil” cum toți membrii coaliției să recurgă la astfel de mijloace. Ea mai adăugat că toți românii au fost mințiți cu privire la datele oficiale ale pandemiei, iar acum, miniciunile au ajuns și la nivel de Guvern.

Senatorea PSD a mai adăugat că au fost falsificate chiar și documente publice, în interiorul Guvernului. 

„Este deplorabil cum ”partenerii” acestei coaliții nocive de guvernare sunt capabili să recurgă la orice mijloace – de la minciună și manipulare până la falsuri oribile și uz de fals -, pentru interesul LOR politic.

Nu doar că i-au mințit pe români și au măsluit datele pandemiei, dar acum au ajuns să se mintă și să se amenințe unii pe alții, în interiorul guvernării și să falsifice documente publice”, a scris reprezentantul PSD pe rețeaua de socializare.

Guvernul degradează România

În același timp, Gabriela Firea a mai adăugat că din cauza guvernanților economia României și viața românilor se degradează. Totodată, senataorea susține că țara este afectată atât din punct de vedere economic, medical, social, dar și instituțional din cauza acestei coaliții.

În ceea ce privește impactul asupra cetățenilor, senatoarea PSD susține că milioane de oameni au de suferi și o duc din ce în ce mai rău, în timp ce alții sunt ”disperați să-și umfle buzunarele”.

„România continuă să se degradeze grav, nu doar economic, medical și social ci și instituțional-moral în guvernarea actualei coaliții PNL-USRPLUS-UDMR. Milioane de oameni suferă, o duc din ce în ce mai rău, în timp ce șmecherii puterii se bat pe ciolan, disperați să-și umfle buzunarele”, a precizat Firea.

Sursă foto: Inquam Photos/George Călin