Florin Călinescu a fost infectat cu noul coronavirus în luna septembrie a anului trecut, însă de abia acum, acesta a vorbit despre întreaga sa experiență cu virusul ucigaș. Mai exact, actorul a spus totul despre perioada în care s-a infectat, dar și despre urmările pe care le-a avut.

Mai exact, acesta a povestit că a fost infectat cu COVID-19, însă din fericire a contractat o formă ușoară. De asemenea, având în vedere faptul că nu el nu avea comorbidități, nu s-a pus problema de o formă gravă.

În ceea ce privește vaccinarea anti-covid, Florin Călinescu a precizat că nu se grăbește să se vaccineze, deoarece se simte ”în formă”. El a mai adăugat că le lasă loc persoanelor care au nevoie mult mai mare de acest vaccin.

„În primul rând, nu am comorbidităţi. În al doilea rând, mă simt în formă, deci las locul altora care au mai mare nevoie decât mine de acest vaccin. În al treilea rând, recunosc că am trecut prin povestea asta, cu COVID-ul, prin septembrie”, a spus Florin Călinescu, pentru impact.ro. 

Florin Călinescu a scăpat de COVID?

Totodată, actorul a făcut și o glumă legată de infectarea cu noul coronavirus. Acesta a mai spus că virusul a fost cel care a decis să ”nu-l chinuie prea tare”. De asemenea, el speră că după infectarea va ”beneficia de o anumită imunitate”.

„A fost o formă minoră, iar eu cu minorele nu prea mă încurc, de felul meu. Pe de altă parte, ce şi-o fi zis şi COVID-ul ăsta. ‘Păi bine măi, mi-a căşunat tocmai pe Călinescu. Hai, că e băiat bun, să nu-l chinui prea tare. Şi am avut o formă uşoară, aşa că mă gândesc că încă mai beneficiez de o anumită imunitate!”, a mai spus actorul.