Florin Călinescu a provocat-o într-un mod nemaivăzut pe Alexandra Dinu. Fosta doamnă Mutu s-a văzut pusă în situația să reacționeze prompt într-un schimb de replici avut cu jurat de la Românii au talent. Cei doi au avut, aseară, un schimb de replici destul de provocatoare. Mai exact, Călinescu i-a făcut Alexandrei Dinu o propunere șocantă. Juratul emisiunii de la PRO TV i-a spus direct, în față, că ce ar mai fi condus-el, acum câțiva ani, până la ghenă, la uscătorie, ceva.

Fosta soție a lui Adi Mutu a rămas fără replică în prima fază, dar și-a revenit destul de repede. Ea a încercat să găsească o replică pe măsură la cele afirmate de Călinescu. Reacția ei nu a făcut însă decât să-l provoace și mai mult pe juratul de la Românii au talent.

„Aoleu, la ghenă? Cum să spui așa ceva? Credeam că îmi faci si mie un compliment drăguț, ceva.” a comentat Alexandra Dinu.

Călinescu, provocare către Alexandra Dinu: La 18-20 de ani, mai conta unde suntem?

Florin Călinescu a continuat însă, în stilu-i caracteristic. „Știi tu, cu d-astea, adrenalină: Repede, că miroase urât! Repede, că vine cineva cu un sac, acuma!” a comentat Florin Călinescu. El a ținut să ofere în continuare detalii pe subiect. „Tu… eu vorbeam de mine, la 18-20 de ani, mai conta unde suntem? Nu există așa ceva. Erau alte condiții, ce vrei…” a completat acesta.

Smiley a intrat și el în jocul colegului său de platou. „Pe scara blocului, la uscător, sus, la etajul 9…” a comentat și Smiley, amuzat de situație.

Într-o altă ediție a emsiunii, Florin Călinescu a reușit să o facă pe Alexandra Dinu să plângă. El a făcut dezvăluiri emoționante chiar din viața sa. Jurații Andra și Alexandra Dinu, nu și-au putut stăpâni lacrimile atunci când i-au auzit povestea de viață. După ce a ascultat-o pe o fetiță care cânta despre bunicul și străbunicul ei, Florin Călinescu și-a adus și el aminte de o întâmplare emoționantă din viața lui. Juratul de la Pro TV a povestit că bunicul său, care a luptat și el în război, nu a mai ajuns niciodată acasă. Din acest motiv, la cimitir nu exista decât o singură cruce, cea a bunicii lui.