Florin Busuioc a explicat că nu s-a gândit să părăsească stația din Pache Protopopescu. Drumul profesional la ProTV îl continuă de 27 de ani, iar prezentatorul dorește să rămână alături de colegi și după ce iese la pensie.

Florin Busuioc dorește să rămână alături de colegi și după pensionare

Prezentatorul a explicat și cum a ajuns să prezinte vremea. Acesta a spus într-un interviu că nu exista niciun proiect pentru el, la momentul respectiv. Totuși, o persoană i-a propus acest proiect, iar el nu a avut de ce să refuze.

„Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întâmplă. Mi-am luat concediu fără plată. Eu mă mutasem de la teatru cu carte de munca în Pro. A venit cineva care mi-a propus si am zis de ce nu? Si din ‘Cenușăreasa programelor’, ca să zic așa, am reușit să demonstrez că orice faci, dacă faci bine, poate fi de top”, a declarat Florin Busuioc, conform Adevarul.

Prezentatorul nu a luat niciodată în considerare plecarea de la PRO TV

Cu o altă ocazie, prezentatorul a subliniat că nu a luat niciodată în considerare plecarea de la stația TV. Acesta și-ar dori să rămână alături de colegi și după ce va ieși la pensie.

„Eu nu cred că voi ieși vreodată la pensie cu totul, adică teatrul n-o să-l las niciodată și asta, Slavă Domnului, pentru că roluri de bătrâni există în teatru și pot să joc și după 65 de ani. Dacă o să ies la pensie de la televiziune, poate că o să mă mai țină pe aici… că poate li se pare că zic bine vremea și nu mă dau chiar afară.  Sunt ceva ani, vreo 15-16 ani de Pro TV… Eu trag nădejde să rămân cât mai mult în povestea asta și să nu fie nevoie să mă retrag”, a declarat Florin Busuioc pentru Ciao, în 2021.

Amintim că prezentatorul ascunde o poveste de-a dreptul impresionantă. Mulțumită zâmbetului său cald și vocii inconfundabile, acesta a reușit să cucerească inimile telespectatorilor prin profesionalism și autenticitate.

Numele „Busu” i-a fost atribuit în mediul PRO TV, unde a început să lucreze în anul 1995. În timpul liceului, colegii îi spuneau „Busy” din cauza programului său foarte încărcat.

„Busu mi s-a spus când am ajuns în PRO TV. În liceu, toată lumea îmi zicea „Busy”, fiindcă eram foarte ocupat. În PRO, nu mai știu cine mi-a zis Busu pentru prima oară…”, a spus acesta pentru Fanatik.

A fost la PRO TV încă de pe vremea când postul era în faza de pregătire pentru lansare, contribuind la dublaje pentru desene animate care aveau să fie difuzate după câteva luni. Ulterior, a devenit cunoscut pentru voice-over-ul la emisiunile concurs, inclusiv „Dăruiești și Câștigi”, iar apoi pentru prezentarea emisiunilor „Bingo” și „Bucătăria lui Radu”.