Capital.ro a arătat deja că pe lista miniştrilor care vor pleca din Guvern se află şi Florian Bodog, iar ca înlocuitor a fost vehiculat numele Rodicăi Nasar. Surse din partid afirmă că şi deputatul Elena Cristina Dinu ar putea fi propusă în CEx pentru acest post.

Citiți și: Marius Dunca, primul ministru al fostului Cabinet care se retrage din Guvern

“Am avut o relaţie profesională bună şi constructivă cu domnul Bodog, nu am ce să îi reproşez, dar noi ne-am dori să ocupe această poziţie Rodica Nasar, preşedinta PSD Sector 2”, a spus astăzi primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Liviu Dragnea a spus că au fost consultări cu preşedinţii organizaţiilor judeţene, că unele propuneri ale acestora au fost acceptate şi că există două-trei ministere pentru care sunt mai multe propuneri, urmând să se voteze nominal pentru fiecare.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că toate filialele vor putea face propuneri pentru posturi în Guvern: “Fiecare organizaţie sau fiecare membru CEx să facă propuneri pentru un membru al Cabinetului sau să facă propuneri să nu mai fie un membru în următorul Guvern. Ele vor fi centralizate şi vom veni în CEx vineri, unde vor fi votate fiecare în parte (…) Cel mai important este ca orice membru al Cabinetului să fie bine pregătit şi să îşi aducă contribuţia lui la îndeplinirea unui program de guvernare bun”.

 

Stire în curs de actualizare