În luna ianuarie, Grupul Flamingo International lansează produsul financiar Joker, care permite amânarea plă-ii ratei pe parcursul perioadei de creditare

Bucureşti, 14 ianuarie 2008. La începutul anului, interesul clienţilor pentru cumpărături este sprijinit prin ofertele avantajoase lansate de către retaileri. Flamingo International, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de retail electronic, electrocasnic şi IT&C, începe anul 2008 cu sistemul de creditare “Joker” valabil în toate magazinele Flanco, Flanco World şi Flamingo Computers. Oferit în parteneriat cu Cetelem, în perioada 1 – 31 ianuarie 2008, cel mai recent produs financiar oferă clienţilor avantajul de a-şi amâna cu 1 lună rata, în orice moment al perioadei de creditare.

Potrivit reprezentanţilor Flamingo International, noul sistem de rate reprezintă o continuare a promoţiilor de iarnă, conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi dorinţelor clienţilor, alături de celelalte produse financiare aflate la dispoziţia acestora. Această ofertă se aplică tuturor produselor achiziţionate din magazinele grupului, cu o valoare de până la 50.000 RON, perioada de rambursare fiind între 6 şi 60 de luni. Dobânda pentru acest credit este de 0.9 % pe lună, iar DAE este de 26.56%.

Data: 14 ianaurie 2008

Sursa: Flamingo