Procedura a fost reluată deoarece, în prima etapă, ofertele depuse de agenţii economici nu au respectat prevederile din caietul de sarcini, potrivit unui comunicat al instituţiei publice. Anunţul de cumpărare a primelor 100 de locuinţe de serviciu pentru personalul medical a fost publicat pe site-ul www.pmb.ro, la rubrica „Anunţuri”.

„Pentru a încuraja cadrele medicale care îşi desfăşoară activitatea în spitalele aflate în administrarea Primăriei, să rămână în ţară, ne propunem să le oferim condiţii cât mai bune, pentru că acest lucru se reflectă în mod direct asupra calităţii serviciilor oferite pacienţilor. În consecinţă, dorim achiziţionarea a aproximativ 600 de locuinţe de serviciu destinate personalului medical care lucreaza în spitalele administrate de Municipalitate. Sperăm ca de data aceasta ofertele să respecte caietul de sarcini, astfel încât, în cel mai scurt timp, să putem pune la dispoziţia personalului medical locuinţe moderne, care să le asigure tot confortul”, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Primarul general a anunțat încă din primăvară că are un buget de 15 milioane de euro pentru achiziția de locuințe de serviciu pentru ca medicii și asistenții medicali.