Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat împotriva Covid-19. Fata miliardarului Bill Gates, fondatorul Microsoft a făcut glume legate de teoriile conspirației. Într-o postare pe contul său de Instagram, Jennifer a ținut să mulțumească oamenilor de știință și medicilor pentru eforturile lor. Ea a făcut și o glumă pentru internauții conspiraționiști. Fiica lui Bill Gates a spus că, din păcate, vaccinul nu i-a implantat în creier geniul tatălui său, scrie The Independent.

Fata are vârsta de 24 de ani și e studentă la Medicină în New York. Ea a anunțat pe Instagram că s-a vaccinat cu prima doză de vaccin, unde și-a recunoscut privilegiul. Fiica lui Bill Gates a mulțumit celor care lucrează în domeniul medical pentru că „au făcut posibilă această realizare în medicina modernă”.

Declarația fiicei lui Bill Gates

„Sunt mai mult decât privilegiată să primesc prima doză prin care ARNm îmi învaţă celulele să clădească un răspuns imun la virus. Ca student la Medicină şi medic în devenire, sunt recunoscătoare că îmi va oferi protecţie şi siguranţă pentru munca mea viitoare”, a scris Jennifer în postarea sa.

Ea i-a îndemnat pe cei peste 357.000 de utilizatori Instagram care îi urmăresc contul să se vaccineze când va fi posibil.

„Cu cât mai mulţi oameni imunizaţi, cu atât vor fi comunităţile noastre mai sigure pentru toată lumea”, a punctat ea.

În descrierea pozei, Jennifer apare purtând mască și ținând în mână un autocolant pe care scrie „Am primit vaccinul împotriva Covid-19”. Fiica lui Bill Gates a menționat că va continua să poarte „o mască sau chiar două”. Va face acest lucru și după ce va primi a doua doză de vaccin. Apoi ea a glumit spunând că „Din păcate, vaccinul NU mi-a implantat în creier geniul tatălui meu. Măcar de-ar fi avut ARNm această putere…”.

Gluma fetei vine în contextul în care de-a lungul ultimului an au apărut zeci de teorii ale conspirației. S-a vehiculat ipoteza că vaccinul anti-COVID ar putea veni la pachet cu un cip implantat în organism.