Toată omenirea este în stare de alertă din cauza pandemiei de coronavirus. Nici România nu face excepție. În plină criză, și familia Țiriac a anunțat că se implică serios în aceast luptă.

Familia Țiriac se implică

Una dintre cele mai bogate familii din România a decis să se implice pentru a ajuta medicii să ducă până la capăt lupta împotriva COVID-19. Ion Țiriac și Ion Ion Țiriac au avut un mesaj clar pentru autoritățile din România și și-au arătat sprijinul.

Fiul magnatului a dezvăluit pe o rețea de socializare că este alături de toți medicii care se află în lupta cu coronavirus.

”Dr. Arafat, Dr. Streinu Cercel, Dr. Rafila. În voi avem încredere deplină. Vă mulțumim și suntem aici alături de voi”, a scris Ion Ion Țiriac pe contul său de Instagram.

Mai mult, fiul fostului jucător de tenis a mai făcut un anunț important. ”Ca de fiecare dată, Fundația Țiriac a anunțat autoritățile disponibilitatea sa de a ajuta cu orice este nevoie în această perioadă pentru a stopa acest virus și a trata compatrioții noștri”, iar acesta a adăugat și hastagg-ul: #impreunasuntemdeneoprit.