Compania de software si servicii Eytro, din Sibiu, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 50% in 2006, crestere datorata in proportie de 40%, vanzarilor de solutii ERP catre companii romanesti si germane, respectiv de 60% serviciilor de implementare si suport prestate, informeaza un comunicat al companiei. 

Eytro este una dintre putinele companii de software si servicii din Romania care a implementat solutia ERP Microsoft Dynamics NAV atat in Romania, cat si in Germania.  

Printre clientii Eytro se numara companiile Karpatus, Eduard Hartmann, grupul Flaro, Philip Morris Germania, Süddeutscher Konzern Germania, si Andritz din Sibiu. 

Compania software si servicii Eytro a fost fondata in 2004, si detine o echipa de 15 angajati.  In  calitatea de Microsoft Business Solutions Partner, Eytro implementeaza si asigura suport si mentenanta pentru solutii solutiile ERP Navision si Axapta. Compania sibiana a dezvoltat solutiile Salary si Impex, adaptate la legislatia romaneasca, iar printre serviciile oferite se numara dezvoltarea de sisteme de management, suportul si asistenta tehnica, dezvoltarea de software personalizat, solutii de e-learning.  

Eytro va actualiza permanent solutia ERP Microsoft Navision la normele de aplicare a noului Cod Fiscal pe masura ce acestea vor fi disponibile, se mai arata in comunicat. 

Sursa: Capital 15 Ianuarie 2007