Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte al PNL, a fost, miercuri, invitatul lui Robert Turcescu la emisiunea EVZ Play.

Rareş Bogdan versus Şoşoacă pentru Cotroceni în 2024?

Ultima întrebare adresată de Robert Turcescu în cadrul emisiunii a fost: „În 2024, candidezi la preşedinţie şi o ai drept contracandidată pe Diana Şoşoacă. Cum ţi se pare?”

„Nu, eu sunt foarte tânăr şi timpul meu e de aici înainte. Eu mai am timp să stau în politică 20 de ani, abia am intrat de mai puţin de 2 ani. PNL trebuie să-şi găsească un candidat puternic.

Deocamdată şi-a exprimat dorinţa sau posibilitatea de a candida doar unul din PNL, preşedintele partidului. Nu ştim nici el în mod clar, nu a spus niciodată ferm că va candida. Deocamdată nu se pune această problemă. Eu cred că va fi o bătălie interesantă, va fi o bătălie a sferelor de influenţă.

Poporul român votează în cele din urmă şi el va trebui să-şi hotărască preşedintele. Dacă nu suntem atenţi, noi cei din dreapta vom fi într-o situaţie complicată şi mi-e teamă să nu ajungem în situaţia din 2000 cumva, în care dreapta a ieşit pe locul trei şi s-a bătut stânga cu extrema. Să ne uităm foarte atent la ce se întâmplă în Europa şi să guvernăm corect!”, a precizat Rareş Bogdan la EVZ Play.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea