Pentru recuperarea prejudiciului, executorul silit scoate la licitaţie mărcile Turabo Cafe, Turabo Food, Turabo Grand Ballroom şi Turabo Society Club, potrivit anunţului de executare publicat pe portalul executari.com.
Titlul executoriu obligă debitorii, BRTV Grup – firmă administrată de Tudor Niculescu – şi pe Tudor Niculescu la plata sumei de 22.970 euro, plus cheltuieli de executare în valoare de circa 2.000 de euro, prin urmărirea bunurilor mobile, în favoarea creditoarei Tribeca Distributie.
Raportul de expertiză extrajudiciară a stabilit valoarea celor patru mărci Turabo la 27.723 euro, sumă de la care se va începe licitaţia organizată în 12 decembrie la sediul BEJ Parvan Violeta, începând cu ora 14.30.
Cei interesaţi de participarea la licitaţie trebuie să achite într-un cont bancar 10% din preţul de start, până la începerea licitaţiei publice.
Tudor Dragomir Niculescu a trecut printr-un proces aspru de restructurare a lanţului de cafenele pe care îl administrează. După ce a închis cafeneaua din Piaţa Romană, în iulie, lanţul Turabo mai număra 12 unităţi, comparativ cu 44 în noiembrie 2009. Şeful Turabo s-a plâns în repetate rânduri că nivelul ridicat al chiriei, care obligă la preţuri mari pentru produsele comercializate, este principalul motiv al închiderii multor unităţi din lanţul de cafenele pe care îl conduce.

Citește și: