Dorel Năsui este, alături de familie, proprietar al grupului de firme American International Radio (AIR – Airadio – Ageximco), specializat în comunicaţii de tip radio şi servicii de tip GPS.

Printre principalii clienţi şi parteneri ai firmelor lui Dorel Năsui se numără ministere de Interne, ministere de Apărării, Organizaţia Naţiunilor Unite, US Army, poliţii, aeroporturi, Gazprom, LukOil, Sprint (al treilea operator de telefonie mobila din SUA. Și firma Ageximco merge foarte bine, ea având contracte de-a lungul timpului cu Apele Române, Romgaz, Complexul Energetic Turceni și Metrorex.

Firma familiei Năsui a fost implicată în celebra „afacere Motorola”, prin care statul roman a fost prejudiciat cu șase milioane de dolari. Practic, Ministerul Apărării a plătit atunci 6.172.509 dolari și s-a ales cu 1.000 de staţii Motorola…

Dorel Năsui mai deține și un magazin cu articole pescăreşti în Chicago, căci este pasionat de acest sport. Dorel Năsui a plecat din țară în 1986, unde s-a angajat la Motorola, iar în 1990 revine pe cai mari în România, ca reprezentant al companiei americane, alături de fratele său, Simion Ștefan Năsui.

Și Claudiu Năsui, fiul lui Dorel, se pricipe la afaceri. El a lucrat la PricewaterhouseCoopers, BCR, Five Advisory Group și Muntenia Global Invest. Muntenia Global este firma familiei unde pachetul majoritar este deținut de către unchiul, mătușa și vărul lui Claudiu, iar deputatul deține, el însuși, 9% din acțiuni.

Zero taxe pe salariul minim înseamnă o mare lovitură dată sărăciei în țara noastră. Înseamnă locuri de muncă bine plătite care să dea oportunități românilor în România și să întoarcă diaspora acasă. Încurajează munca la alb în România și producția la noi. Cel mai bun program social e un loc de muncă bine plătit- Claudiu Năsui

Loc 46 în Top 300 Capital Cei mai bogați români
Nume. Familia Năsui
Suma: 120-140 milioane de euro
Top 2019: 120-130 milioane de euro
București, Chicago
Domeniu: Telecomunicatii, piața de capital