Mi-a demonstrat de un milion de ori că are dreptate atunci când își susține punctul de vedere cu orice are legătură cu viața noastră profesională. Este cel mai pasionat om pe care-l cunosc, este cel mai inspirat, cel mai profesionist, cel mai calculat, cel mai gânditor, și mă face de fiecare dată să-mi schimb o părere negativă într-una pozitivă. Este singurul care reușește asta. L-aș alege președinte”, a declarat INNA zâmbind în exclusivitate pentru Capital, despre Lucian Ștefan, cel alături de care a fondat Global Records, casa de discuri care astăzi în portofoliu mulți dintre cei mai în vogă artiști ai momentului.

El era geniu la matematică, nu trebuia să mai meargă la școală. Era genul de copil care știa dinainte ceea ce urma să i se predea”, povestește artista despre colegul și prietenul ei.

“Nu știe să fie un șef, știe să fie un lider. Este o foarte mare diferență între cele două. Știe să-ți spună sincer, din prima, dacă va merge ceva sau nu. Este un reper în industria de entertainment de la noi și un vizionar. Cred foarte mult în proiectele pe care le va dezvolta și în anii următori, pentru că întotdeauna mi-a demonstrat că știe să fie cu un pas înintea pieței”, spune și Selly, cel mai popular influencer și vlogger din România la ora actuală, și el unul dintre cei care au semnat cu gigantul Global, care astăzi înglobează mai multe business-uri din industria entertainmentului.

Lucian Ștefan este un vizionar, are 32 de ani, iar povestea lui este una fascinantă. Aceasta reprezintă o sursă de inspirație pentru toți cei care visează mare. Cum a ajuns el un reper în industria entertainmentului atât în România, cât și peste hotare puteți citi în numărul din ianuarie al Revistei Capital.