Acum câțiva ani, fostul președinte al LPF era judecat pentru că ar fi primit mită suma de 3,1 milioane de euro de la RCS-RDS pentru acordarea drepturilor de televizare ale meciurilor din Liga 1. În ianuarie 2019, cel supranumit cândva „Corleone” primise în prima instanță o condamnare de 4 ani de închisoare. Însă Curtea de Apel București a „întors” sentința inițială a Tribunalului București.

Dragomir: Nu am niciun proces în care să am 1% vină

Supranumit și „Oracolul din Bălcești”, fostul șef al LPF consideră că întotdeauna a fost trimis în judecată pe nedrept. „Nu am niciun proces în care să am 1% vină. Mă feream să greșesc cum nu vă puteți imagina. Ce au venit pe urmele mele, ANAF-ul, toate minunile. Vă dau un episod cum au vrut să mă bage la pușcărie”, a declarat invitatul jurnaliștilor Robert Turcescu și Dan Andronic.

Vine contabila șefă: Ăștia de la ANAF cer 5.000 euro

„Trimite ANAF-ul o doamnă și doi băieți în control la mine la societate. Iau niște acte fără să ne spună ce sunt. Mă trimite în judecată pe ceva care nu există. Vine contabila șefă: ăștia de la ANAF cer 5000 euro că pleacă șeful la Dubai. Ce vă spun acum nu e în favoarea mea. Mă gândesc: dacă eram vinovat îmi cereau 50.000 euro. Mă duc peste ei. Apoi au fost martori și au recunoscut în proces. Șeful ANAF s-a dus la pușcărie. Era omul lui Ponta de la ANAF, Șerban Pop. Peste câtva timp mă cheamă o procuroare de la DNA„, povestește Mitică Dragomir.

Mai multe detalii despre acest episod incredibil, dar și multe alte istorii savuroase puteți afla urmărind ediția completă a emisiunii: