Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, desfăşoară până pe 31 iulie 2009 campania cu premii „Câştigi fenomenal cu Epson original!”. Promoţia este destinată consumatorilor care achiziţionează cartuşe de cerneală originale şi hârtie foto Epson din magazinele specializate – Altex, Carrefour, Cora, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros, oficiile Romtelecom, precum şi de la alţi parteneri Epson care comercializează consumabile.

Pentru a putea participa la campanie, clienţii care cumpără cartuşe sau hârtie foto trebuie să se înscrie pe pagina web www.epsonoriginal.ro, completând un formular cu datele personale, valoarea achiziţiei şi numărul bonului sau al chitanţei. La cumpărarea fiecărui cartuş de cerneală original sau a fiecărui set de hârtie foto Epson, clienţii sunt răsplătiţi automat cu puncte valorice pe care le pot schimba, după înscrierea pe pagina web în premii extrem de atractive. Participanţii la campanie au dreptul de a preschimba un număr mai mic decât totalul punctelor acumulate la un moment dat, putând folosi restul pentru preschimbări ulterioare.

Printre premiile puse in joc se numără multifuncţionalul foto Epson Stylus Photo PX700, iPod-uri Shuffle, multifuncţionalul Epson Stylus SX400, multifuncţionalul Epson Stylus BX300F, tricouri, rucsacuri, cartuşe de cerneală individuale sau multipack-uri, hârtie foto. Spre exemplu, la achiziţionarea unui multipack din seria T071, clienţii pot câştiga automat un rucsac, în vreme ce pentru achiziţia unui cartuş dublu T0711 primesc, fără tragere la sorţi, un tricou polo.

Epson este lider global în produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD şi depăşirii viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioară.

Epson este o reţea formată din 93.279 angajaţi în 107 de companii în toată lumea şi este mândră de contribuţia continuă la mediul econimic global şi al comunităţilor în care este localizată. Făcând parte din corporaţia japoneză Seiko Epson, grupul a avut vânzări consolidate de 1,347 miliarde de yeni în anul fiscal 2007.

Epson Europe B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa, Estul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu o forţă de muncă alcătuită din 2,400 angajaţi, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2007 au fost de 1,854 milioane de euro.