Noua iubită l-a înfuriat pe cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, fondatorul şi directorul general al companiei Amazon, susține National Enquirer, citat de Mediafax. Problemele ar fi apărut după ce aceasta a arătat prietenilor pozele şi mesajele lor intime şi o parte dintre acestea ar fi ajuns la presă. Jeff Bezos tocmai a sărbătorit împlinirea a 55 de ani. Aniversarea i-a fost afectată de faptul că noua sa prietenă, Lauren Sanchez, a lăsat să ajungă sub ochii prietenilor pozele şi mesajele pe care miliardarul i le-a trimis în cele opt luni de relaţie, arată tabloidul britanic The Mirror’s Sunday People. Lauren s-ar fi lăudat prietenilor despre relaţia ei şi zvonurile au ajuns la urechile unui jurnalist al publicaţiei ameicane US National Enquirer, care i-a urmărit pe cei doi în ultima jumătate a anului 2018. Mesajele trimise de Lauren au fost folosite de jurnalişti pentru a dovedi relaţia dintre cei doi. Mai mult, jurnaliştii au pus pe seama relaţiei şi despărţirea lui Bezos de soţia sa după un mariaj care a durat 25 de ani.

Cu toate că presa a numit-o pe Lauren Sanchez ”amanta” lui Bezos, miliardarul a insistat asupra faptului că el şi soţia sa au avut ”o lungă perioadă de explorare şi despărţire de probă”, înainte să ia decizia de a divorţa. Bezos şi Lauren Sanchez ar fi fost împreună din aprilie 2018, potrivit presei americane.

Jeff Bezos, născut pe 12 ianuarie 1964, este cel mai bogat om din lume, conform clasamentului Bloomberg, având o avere netă estimată la 137 de miliarde de dolari. Jeff Bezos a transmis prin Twitter, conform site-ului Vox.com, că vrea să menţină o relaţie de prietenie cu fosta soţie: „După o lungă perioadă de explorare a dragostei şi de separare de probă, am decis să divorţăm şi să continuăm vieţile ca prieteni. Am avut o viaţă extraordinară împreună ca un cuplu căsătorit şi vedem viitorul minunat ca părinţi, prieteni, parteneri în afaceri şi proiecte (…)”.