Udrea îl acuză pe Coldea că ar fi instrumentat campania împotriva să şi îl acuză că i-ar fi cerut fostului sau soţ, Dorin Cocoş, să îi dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă pentru a-i susţine televiziunea România TV.

Udrea a spus vineri, într-un interviu pentru HotNews.ro, că banii au fost daţi de Dorin Cocoş prin intermediul fiului sau, Alin Cocoş.

Elena Udrea a declarat joi, după ce a stat mai multe ore în sediul DNA, că nu a dat o declaraţie în faţa procurorilor şi că a solicitat să vadă mai dosarul în care este acuzată.

Elena Udrea a fost adusă cu mandat la DNA, unde procurorii au anunţat-o că este acuzată de săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani şi fals în declaraţii de avere în dosarul Microsoft.

"Nu am dat declaraţie, am solicitat să văd mai întâi dosarul (…) Eu în declaraţia de avere am spus exact cum a fost. Nu pot să declar ceva ce aparţine altei persoane, fie şi fost soţ, dacă nu îţi spune (…) Dacă ceva din informaţiile pe care fostul soţ mi le-a dat nu corespund realităţii, asta e treaba fostului soţ", a spus Udrea.

Te-ar putea interesa și: