Ecaterina Ladin a născut un băiețel

Ecaterina Ladin, cunoscută pentru interpretarea personajului Dalida în Las Fierbinți, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos la Spitalul Universitar Elias din București.

Acesta reprezintă al treilea copil al actriței, care a captat atenția în serialul de succes de la Pro TV. Vedeta a împărtășit bucuria apariției noului membru al familiei pe contul său de socializare.

Actrița a menționat că, atunci când era mică, în casa lor se adunau mulți oameni, în special copii, în timpul sărbătorilor. Ea a subliniat că niciodată nu și-a imaginat că atunci când va crește, familia pe care o va construi va fi la fel de numeroasă.

Actrița a exprimat recunoștința pentru venirea celui de-al treilea copil în viața lor în 2023 și a intrat în 2024 cu fericire, împlinire și recunoștință față de personalul medical implicat în nașterea băiețelului lor. Ea a menționat că experiența la Spitalul Universitar de Urgență Elias a fost fără cusur.

”Când eram mică, la noi în casă, de sărbători, tot timpul era multă lume. Mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat că și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă! Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită în viața noastră: a treia!

Am intrat in 2024 fericită, împlinită și cu multa recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru. Vă mulțumesc pentru empatia, dragostea și profesionalismul dumneavoastră. Încă o experiență fără cusur la Spitalul Universitar de urgentă Elias”, a notat actrița care o joacă pe Dalida.

ecaterina ladin copil
SURSA FOTO: Facebook/Ecaterina Ladin

Ecaterina Ladin și-a surprins fanii când a anunțat sarcina

La momentul când și-a anunțat sarcina, ea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie de la malul mării. În fotografie, ea se afla alături de soțul său, Laurențiu, și cei doi băieți ai lor, Petru și Marcu.

În imagine, era vizibilă burtica de graviduță, iar numeroase persoane au sărit să o felicite.

Conform informațiilor furnizate de Libertatea, se pare că noul membru al familiei va fi numit Roman.

Micuțul este cel de-al treilea băiețel al Ecaterinei Ladin și al soțului ei, Laurențiu. Acesta este un om de afaceri originar din Republica Moldova.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi?

Ecaterina Ladin a povestit anterior că a fost angajată de Laurențiu pentru o vară. El avea avea afaceri la mare și a avut nevoie de sprijin. Având cunoștințe în domeniul contabilității, a lucrat pentru el, iar colaborarea lor a dus la descoperirea ei în calitate de actriță.

Ea menționează că, la început, nu și-a permis să se gândească la o relație mai profundă.

”I-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate. Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine.

Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât, pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru «Las Fierbinți». Într-o zi m-a sunat să mergem la film.

M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost ca și întâlnirea noastră de cuplu”, povestea Ecaterina Ladin.