Este finalul pentru Arafat și Voiculescu! Mihai Gâdea: Câte mizerii mai trebuie să vedem

Ultima decizie a ministrului Sănătății a pus România pe jar. Acesta a decis ca Spitalul Foișor din Capitală să devină spital COVID, motiv pentru care toți pacienții, chiar și cei care se aflau în operație, au fost evacuați. Imaginile care au apărut în spațiul public l-au făcut pe jurnalistul Mihai Gâdea să aibă o reacție dură și să spună că este finalul pentru cei care au luat astfel de decizii.

”Este finalul pentru cei care au luat aceste decizii. Nu există niciun argument ca să faci așa ceva. Este o decizie a ministrului Sănătății. Ieri s-a sinucis, azi se îngroapă. Nu găsesc nicio altă formulă. Care e răspunsul pe care îl dai opiniei publice. E umilință națională.”, spune Mihai Gâdea.

”Noaptea ca hoții”

Mihai Gâdea a mai spus că autoritățile s-au gândit să facă acest pas noaptea, utilizând chiar o formulă deja celebră ”noaptea ca hoții”. El a mai precizat că premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis nu mai pot fi nepăsători în aceste condiții.

”După ce faci toate atrocitățile de până acum, oferi astfel de atrocități? Câte astfel de mizerii mai trebuie să vedem? Ei s-au gândit să o facă vineri seara, noaptea ca hoții, că poate nu e presa atentă. Cât de lipsit de empatie să fii să faci așa ceva? Nu există niciun fel de argument pentru asta. Premierul, președintele, nu cred că se pot uita nepăsători la aceste imagini.”, a declarat Mihai Gâdea.

Diana Șoșoacă, enervată până la maxim de decizia luată

Senatoarea Diana Șoșoacă a șocat o lume întreagă după ultimele sale declarații făcute cu privire la situația din Capitală, unde mai mulți pacienți au fost scoși din Spitalul de Ortopedie Foișor pentru că acesta va deveni spital COVID. Cuvintele dure ale senatoarei au întrecut măsura după ce a spus ”mizerabilul asta de om, care nu are nici religie nici nimic”.