Daimler îşi extinde portofoliul de produse din cadrul fabricii de la Sebeş, cu noua cutie de viteze automată cu opt trepte

Grupul german Daimler îşi extinde portofoliul de produse din cadrul fabricii de la Sebeş cu noua cutie de viteze automată cu opt trepte 8G-DCT. Linia de producţie a noilor piese a fost inaugurată. 

Pentru fabricarea noii transmisii, Gurupul german a construit la Sebeș două noi hale de producție cu o suprafață de aproximativ 54.000 de metri pătrați și vor fi create noi locuri de muncă.

Vom crea 500 de noi locuri de muncă. Avem nevoie de alți oameni care să se alăture echipei noastre, a declarat Klaus Eichhorn, directorul general al companiei.

Noua transmise automată cu dublu ambreiaj, 8G-DCT, a fost prezentată pentru prima dată în conexiune cu motoarele diesel care echipează noul model al clasei B, care va fi livrat clienților începând cu februarie 2019. Subsidiarele companiei germane de la Sebeș și Cugir sunt pilonii-cheie în rețeaua globală de producție powertrain de automobile și numără în prezent peste 3.000 de angajați. RADOR