Liberalul a declarat că Dragnea își va face dinții cariați din aurul de la Londra.

„România a ajuns să fie în fiecare zi datoare pentru că cel care se ocupă de împrumuturi e mai preocupat de cavouri, de tablouri ascunse în pereți și de a aduce aurul României pentru a-și face dinți, Dragnea, din ei, pentru că are dinții cariați și atunci trebuie să își facă dinți din aurul de la Londra.”, a spus Rareș la Focșani.

Nici Tăriceanu nu a scăpat.

„Mai este unul ajuns la a 5-a, a 6-a, a 7-a nevastă, dar care luptă pentru familia tradiţională. Acest individ e mai periculos decât celălalt. L-am vazut ca era preocupat recent nu să puna în dezbatere publica nevoia de spitale, de autostrazi, de investiţii, ci despre droguri, despre mari laboratoare, în care sa intre el cu Dragnea să se drogheze singuri.  Noi nu vrem dezbateri pe păcănele şi nici pe etnobotanice. Suntem popor creştin”, a spus Rares Bogdan.

„PSD a dovedit că nu are capacitatea de a conduce România. Nu poți să conduci România cu Carmen Dan, care a gazat oamenii pe 10 august, cu Codrin Ștefănescu, cap de cauciuc, cu Mitralieră Rădulescu, cu bolșevicul Nicolicea, cu Marian Oprișan, cu Mitică Buzatu! România va fi condusă de liberali!”, a adăugat Rareș Bogdan.

Mai mult, Ludovic Orban l-a numit „şobolan“ pe liderul PSD.