Miniștrii au înțeles mesajul oamenilor din stradă, motiv pentru care vor lua şi alte măsuri pentru a închide „un conflict nedorit” creat din cauza unei „proaste comunicări”, a precizat Dragnea, citat de News.ro.

El s-a adresat şi opoziţiei: ”Aveţi grijă ce vă doriţi! Acest Guvern vrea să guverneze, lăsaţi Guvernul să guverneze!”.

"Mă întreb de ce au depus această moţiune. Să nu mai mărească pensii şi salarii? Acest guvern a făcut pentru români într-o lună cât Cioloş nu a făcut într-un an. Ceea ce faceţi creşte riscurile la adresa României şi o poate condamna la instabilitate. Aveţi grijă ce vă doriţi! Acest Guvern vrea să guverneze, lăsaţi Guvernul să guverneze”, a spus Liviu Dragnea, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a susţinut că Guvernul a înţeles mesajul oamenilor din stradă, motiv pentru care va lua şi alte decizii. "Moţiunea atacă o problemă în faţa căreia Guvernul s-a repliat deja. Guvernul a înţeles mesajul oamenilor din stradă şi a decis să retragă OUG privind modificarea Codurilor penale. Guvernul va lua şi alte măsuri pentru a închide un conflict nedorit creat din cauza unei proaste comunicări în legătură cu acest obiect”, a completat liderul PSD.

El a mai spus că PNL şi USR au depus o moţiune „politicianistă, ipocrită, inutilă” care nu este decât „o notă de subsol” la discursul „slab şi răutăcios” al preşedintelui Klaus Iohannis din plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.