Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în România. În fiecare zi avem parte de mii de oameni descoperiți infectați, iar zeci de persoane își pierd viața. Din păcate, acum avem parte de o nouă veste teribilă. Un om al legii a fost răpus de COVID-19. Avea doar 36 de ani. Nu este primul polițist căzut pe frontul COVID.

Doliu uriaș în toată România!

Este vorba despre un polițist de doar 36 de ani, din IPJ Gorj. Acesta a încetat din viață din cauza COVID-19, anunță Corpul Național al Polițiștilor, pe o rețea de socializare.

”Încă un polițist răpus de COVID!

După ce la sfârșitul săptămânii trecute am aflat de decesul colegului nostru, de 34 de ani, de la Brașov, azi am aflat că un alt coleg, de 36 de ani, de la IPJ Gorj a fost răpus de COVID.

Suntem profund îndurerați de această veste. Colegul nostru Cristian Zanfira, Zane cum îi spuneau toți, era un om care își dorea să ajute pe toată lumea, un bun prieten și camarad. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Nu îl vom uita și promitem că vom fi alături permanent de familia lui!

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, anunță cei din Poliție.

Nu este singurul polițist decedat din cauza coronavirusului. Șeful biroului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov, Ionuţ Hanganu, a decedat miercuri, la vârsta de 34 de ani, în urma unor complicaţii survenite după infectarea cu COVID-19.

Într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov anunţă moartea acestuia şi transmite condoleanţe familiei.

„Braşov deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la data de 5 noiembrie, a colegului nostru, subcomisar de poliţie Ionuţ Hanganu, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov”, a transmis IPJ Braşov.

Conform IPJ Braşov, Hanganu a absolvit Liceul Militar „Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, fiind repartizat să îşi desfăşoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în domeniul investigaţiilor criminale.

În urma promovării unui concurs, în luna martie, el a fost numit şef birou Investigaţii Criminale în cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov.

„Cuvintele nu ajută în acest moment, drag camarad.

Ne dorim să știi că noi toți, colegii tăi, ne-am oprit pentru un moment, în loc, pentru tine.

Odihnește-te în liniște, Ionuț Hanganu,” se arată într-o postare a Poliției Române.