Doliu în fotbal! Fostul mijlocaș al Camerunului și al echipei Paris Saint-Germain, Modeste M’Bami, a murit sâmbătă, la vârsta de 40 de ani, după ce a suferit un atac de cord, a anunțat clubul din Liga 1, care a transmis condoleanțe familiei sale.

Doliu în lumea fotbalului

„Paris Saint-Germain este în doliu. Modeste M’Bami a decedat la vârsta de 40 de ani după ce a suferit un atac de cord. PSG oferă sincere condoleanțe familiei și celor dragi”, a anunțat clubul.

 

A jucat pentru PSG și Marseille

Modeste M’Bami a jucat pentru mai multe cluburi franceze, printre care PSG și Marseille. El a câștigat Cupa Franței cu clubul parizian în 2004 și 2006. De asemenea, a marcat trei goluri în 37 de apariții pentru Camerun și a făcut parte din echipa care a câștigat aurul la Jocurile Olimpice de la Sydney în 2000.

Mijlocașul a mai jucat în Spania, China și Arabia Saudită înainte de a se retrage în 2016, după o scurtă perioadă la Le Havre, alegând să rămână în orașul din Normandia după retragere.

M’Bami a avut încercări cu o serie de cluburi din Premier League în 2009, dar în cele din urmă a ales să se mute la Almeria, în Spania.

Pierdere uriașă pentru lumea sportului

Surferul „Mad Dog”, în vârstă de 47 de ani, a murit în timp ce se antrena în Portugalia, într-o zonă în care valurile pot ajunge până la 20 de metri înălțime.

Pe numele său real Marcio Freire, celebrul brazilian a murit joi, 5 ianuarie, în timp ce se antrena în Nazaré, Portugalia, a anunțat autoritatea maritimă locală, informează CNN.

Echipele de intervenție aflate pe jet-ski-uri l-au adus pe surfer pe plajă, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Marcio Freire este unul dintre cei trei surferi care au devenit celebri sub denumirea de „Câinii nebuni” (Mad Dogs) în urma cuceririi valului uriaș „Fălci” din Hawaii.

Zona Nazaré se poate mândri cu unele dintre cele mai mari valuri din lume. Acestea sunt amplificate de un canion subacvatic de 5 km adâncime, care se termină acolo unde Atlanticul de Nord întâlnește țărmul.