Jacky Oh, al cărei nume real este Jacklyn Smith, a apărut pentru prima dată în emisiune în 2014. Ea a fost partenera de lungă durată a lui DC Young Fly, o personalitate de pe YouTube și absolventă a emisiunii „Wild N’ Out”, și au împreună trei copii.

 

Publicația TMZ a relatat că Jacklyn Smith a murit miercuri în Miami. Cauza morții ei nu a fost făcută publică, potrivit CBS News.

Într-un tweet de pe contul Wild N’ Out, un purtător de cuvânt al BET a numit-o „membră a familiei al cărei impact va fi pentru totdeauna prețuit și regretat”.

„Jacky Oh a fost o prietenă iubitoare și o colegă îndrăgită a distribuției Wild N’ Out de-a lungul a cinci sezoane”, a adăugat tweet-ul purtătorului de cuvânt. „Mai important, a fost o mamă extraordinară pentru trei copii frumoși. BET Media Group transmite sincere condoleanțe familiei Smith, DC Young Fly, B Simone, Nick Cannon și tuturor prietenilor care au iubit-o și au avut grijă de Jacky Oh în aceste momente dificile”.

A murit și o actriță germană

Cunoscuta actriţă germană de teatru şi film Margit Carstensen a murit. Artista este cunoscută pentru rolurile din filmele lui Rainer Werner Fassbinder, mare regizor, dramaturg și actor, dar mai ales pentru rolul principal din „Lacrimile amare ale Petrei von Kant”.

Margit Carstensen, o cunoscută actriţa germană de teatru şi film și, în același timp o vedetă a filmelor emblematice ale lui Rainer Werner Fassbinder, a murit la vârsta de 83 de ani, a anunţat, vineri, agentul său.

Născută în 1940, în Kiel, nordul Germaniei, actrița a fost cunoscută mai ales pentru rolul principal din „Lacrimile amare ale Petrei von Kant”, realizat de acest influent regizor în 1972, notează AFP.

În teatru, unde a jucat pe cele mai importante scene din Germania şi Austria, Margit Carstensen s-a bucurat de o colaborare fructuoasă cu iconoclastul regizor Christoph Schlingensief.

Cel mai mare succes comercial al lui Margit Carstensen în 1999 a fost „Sonnenallee”, o comedie despre viaţa în Berlinul de Est comunist din anii 1970.

A murit scriitorul italian Luca di Fulvio

Scriitorul şi dramaturgul italian Luca di Fulvio, autorul bestseller-ului „La gang dei sogni”, a murit, miercuri, la vârsta de 66 de ani, au anunţat editorii săi, informează News.ro, care citează Le Figaro.

„Cu mare tristeţe aflăm de moartea lui Luca Di Fulvio, la vârsta de 66 de ani”, a anunţat Pocket Editions pe Twitter.

Autor al cărţilor „La Ballata della citta eterna”, „La figlia della liberta” şi „La ragazza che toccava il cielo”, a cunoscut un succes notabil în 2016 cu „La gang dei sogni”, o saga familială a cărei acţiune este plasată la New York în anii 1920.