Doliu imens în lumea bună a Capitalei. A aflat că este grav bolnav acum trei săptămâni și deja a murit. Blestemul teribil a fraților Cristinoiu

Unul dintre cei mai cunoscuți „băieți de oraș” din București, Robert Cristinoiu, a murit fulgerător zilele trecute. Drama familiei este cu atât mai mare cu cât, în 2017, fratele său mai mare, Armand, a avut același sfârșit, scrie cancan.ro.

Robert Cristinoiu a aflat acum trei săptămâni că avea cancer la ficat

Familia Cristinoiu, cunoscută în Capitală pentru puterea sa financiară, a fost pusă din nou la grea încercare. Prima lovitură au primit-o în 2017, odată cu moartea lui Armand, fiul cel mare. Apoi, acum trei săptămâni, medicii i-au pus lui Robert Andrei, cunoscut drept ”Robică”, un diagnostic teribil, cancer la ficat. Fratele său a murit din același motiv acum câțiva ani, în 2017.

Cum a aflat că este bolnav

Recent, Robert a suferit o ruptură musculară la umăr, în timp ce se antrena la sală. Pentru a se trata, s-a dus la legendarul doctor al echipei naționale de fotbal a României, Pompiliu Popescu. Acesta i-a prescris lui ”Robică” un tratament, dar lucrurile au evoluat într-o direcție nedorită. El a început să aibă dureri foarte mari de stomac și a ajuns, din nou, pe mâna medicilor. La scurt timp, avea să afle că suferă de cancer la ficat.

A doua zi a plecat în Turcia, unde a făcut primele ședințe de chimioterapie. Patru zile mai târziu, când s-a întors în țară, s-a simțit rău și a mers împreună cu tatăl lui la spital, unde s-a stins din viață, la ora 5 dimineața, aceeași oră la care a murit și fratele lui.

Își schimbase stilul de viață

În ultima perioadă, Robert își schimbase complet stilul de viață. Renunțase la ieșirile în oraș, mergea frecvent la sala de fitness și era implicat într-o relație cu o tânără care-i pusese inima pe jar și care, în același timp, îl cumințise. Fratele său a murit la început în martie 2017, la doar 31 de ani. La vremea respectivă, acesta aflase că suferă de ciroză.

Sursa foto: Dreamstime

Doliu imens în lumea bună a Capitalei. A aflat că este grav bolnav acum trei săptămâni și deja a murit. Blestemul teribil a fraților Cristinoiu