Doina Teodoru a surprins pe toată lumea

În perioada premergătoare Crăciunului, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au plecat din țară către Thailanda.

Doina Teodoru a declarat pentru Playtech, înainte de plecare, că, în perioada sărbătorilor, intenționează să călătorească în Asia, plecând de undeva din Singapore, și că destinul final al călătoriei este incert.

Aceasta a menționat că au planificat să aibă 3 săptămâni de relaxare, exprimându-și dorința de a pune capăt proiectelor începute în anul curent și de a se distra, menționând că au trecut destul de multe luni de la ultima lor vacanță, care a avut loc în luna iulie.

„De sărbători mergem în Asia, plecăm de undeva din Singapore și Dumnezeu știe unde vom ajunge. Avem 3 săptămâni să ne relaxăm! Au trecut destul de multe luni de la ultima vacanță. Ultima a fost în iulie. Pentru 2024 îmi doresc să duc la bun sfârșit ce am început anul acesta și să mă distrez”, spunea Doina Teodoru.

doina teodoru catalin scarlatescu
SURSĂ FOTO: Youtube

Doina Teodoru ține legătura cu fanii ei

Pe durata vacanței sale, actrița menține contactul cu admiratorii săi. Ea a împărtășit mai multe imagini și clipuri video pe platforma Instagram, documentând locurile fascinante pe care le explorează împreună cu Cătălin Scărlătescu.

Actrița a relatat despre experiența sa în Koh Mook, menționând cum a avut inițial un plan bine stabilit și cum acesta s-a schimbat în timpul călătoriei. Ea a descris Koh Mook ca fiind genul de insulă unde și-ar dori să petreacă o lună într-un mediu de retragere și meditație

„O zi în Koh Mook sau cum sa pleci cu un plan precis și să faci altul din mers. Koh Mook este genul ăla de insulă unde eu aș putea sta o lună pe genul retreat și meditatii, iar Cătălin ar sta o zi urlând “sunt celebru, scoate-mă de-aici”, a transmits actrița.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doina Teodoru (@doina.teodoru)

Doina Teodoru, cerută în căsătorie?

Fotografiile recente cu Doina Teodoru au stârnit interesul, deosebindu-se prin apariția unui inel de logodnă pe deget, element pe care nu l-a prezentat anterior.

Această observație a condus la speculații din partea fanilor. Ei s-au întrebat dacă, eventual, actrița ar fi fost cerută în căsătorie de către Cătălin Scărlătescu în timpul vacanței.

„Foarte frumoasă cănuța ta… Foarte frumos și inelul tău!”, i-a scris un fan Doinei Teodoru.

Actrița, totuși, nu a răspuns mesajului și nici nu a făcut vreo referire la o eventuală cerere în căsătorie.

Deși exista o diferenţă de vârstă de 18 ani între cei doi, aceasta nu a constituit o problemă pentru ei. Iubita bucătarului a admis că a întâmpinat adesea această prejudecată, dar nu a fost afectată de ea.

Ea a explicat pentru VIVA! că, da, există această prejudecată, dar s-au întâlnit, s-au plăcut și pentru ei a fost suficient. Ea a adăugat că nu simt diferența de vârstă, din punctul ei de vedere.

„Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine”, a declarat ea.

Cătălin Scărlătescu a adăugat că între ei există o diferență de 18 ani. El a explicat în glumă că a așteptat-o mult pentru că s-a născut mai greu. Acesta a subliniat că nu se simte bătrân.

„Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult… Ce să fac, dacă s-a născut mai greu?! (râde) Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un «bătrânel» de 51 de ani”, a completat Cătălin Scărlătescu.

doina teodoru
SURSA FOTO: viva.ro

Ce părere au cei doi despre căsătorie?

Când au fost întrebați despre semnificația căsătoriei pentru ei, cei doi au afirmat că un act legal nu este cel care leagă doi oameni. Deocamdată, nu au planuri pentru o nuntă.

„Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat.

Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite”, a declarat bucătarul în 2022.