Kovesi, vizată de o nouă plângere penală. Florina Maior,  soţia fostului preşedinte al Blocului National al Revoluţionarilor, fost deputat PSD, Dorin Lazar Maior, a depus recent o plângere penală, înregsitrată la Secţia de investigare a magistraţilor. Aceasta a venit vineri seara la România TV, cu documentul acuzării Laurei Codruța Kovesi privind abuzurile făcute în dosarul Romexterra.

Kovesi, protejată la nivel înalt! UE face zid în fața ei și avertizează PSD 

”Acuzația face referire la acel dosar Romexterra, care este cel mai vechi dosar din DNA. Are 13 ani vechime și este în lucru la DNA București, culmea la domana procuror Dana Belciug, care am înțeles să plece din DNA. Coincidența face că acest dosar a avut ca procurori numai procurori celebri, cum ar fi procurorul Șelaru, această doamna Dana Belciug, procuror Ana Dana, procurorul-șef de la DNA Brașov, Deca, care toți, sub conducerea doamnei Kovesi, au făcut abuzurile de care eu m-am plâns în această sesizare. Represiunea nedreaptă vine din faptul că toată lumea a văzut aceste abuzuri de doamna Kovesi. Eu mă aștept să îi văd inculpați și pe ceilalți procurori din dosar. Doru Țuluș a confirmat rechizitoriul dosarului Romexterra și a spus că totul este roz, așa cum l-a făcut domnul Șelaru, lucru care nu este adevărat. La vremea arestării soțului meu, Dorin Lazăr Maior, în decembrie 2006, mita a fost primită de către procurorul Șelaru și implicit și de doamna Kovesi. Eu niciodată nu am venit cu acuzații fără probe. Am primit răspuns și de la doamna Adina Florea. ”, a povestit Florina Maior, în emisiunea Violetei Romanescu, de la România TV.

DOCUMENT! Lovitură pentru cei care stau la bloc. Administratorii au început să aplice legea 

“Dosarul „Romexterra” este dosarul în care Dorin Lazăr Maior, fost deputat PSD şi preşedintele „Blocului Naţional al Revoluţionarilor” este condamnat pentru un presupus şantaj, după ce a dat în vileag o fraudă. Din acest dosar s-a disjuns un altul, în care Florina Maior este acuzată de trafic de influenţă pentru că a refuzat să-şi denunţe soţul”, scrie dcnews.ro.