Aproape 300 de imobile au rămas fără apă caldă sau încălzire, după ce Termoenergetica Bucureşti a oprit agentul termic pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare, potrivit site-ului companiei municipale.

În Sectorul 4, un bloc a rămas fără încălzire pe 2 noiembrie, estimându-se că situaţia se va remedia vineri, la ora 24,00.

Probleme și în sectoarele 5 și 6

De asemenea, 66 de blocuri şi două imobile nu au apă caldă/încălzire de joi de la prânz, reluarea furnizării agentului termic fiind estimată pentru vineri, la ora 24,00.

Alte 132 de blocuri şi patru instituţii au rămas fără apă caldă/încălzire de joi dimineaţa, estimând-se remedierea situaţiei duminică, la ora 9,00.

În Sectorul 5, sunt afectate de joi dimineaţa un imobil şi 34 de blocuri în ceea ce priveşte apa caldă/încălzirea; Termoenergetica estimează reluarea furnizării agentului termic duminică, la ora 9,00. Alte 18 blocuri au rămas fără apă caldă de vineri dimineaţa, estimarea fiind că situaţia se va remedia la ora 20,00.

În Sectorul 6, sunt afectate 32 de blocuri, care au rămas fără apă caldă/încălzire de miercuri dimineaţa, reluarea furnizării agentului termic fiind estimată vineri, la ora 24,00.

Sectorul 1 funcţionează sub parametri

Totodată, în Sectorul 1 funcţionează sub parametri mai multe puncte termice, fiind afectate de joi dimineaţa în ceea ce priveşte apa caldă două blocuri, de joi de la ora 20,00 – opt blocuri şi un imobil, de vineri de la ora 8,00 – şapte blocuri şi două imobile, iar de joi dimineaţa referitor la apa caldă de consum/încălzire – 84 de blocuri şi 22 de imobile şi o instituţie, estimându-se remedierea situaţiei vineri, la ora 16,00.

În Sectorul 2 funcţionează sub parametri mai multe puncte termice, având de suferit de vineri dimineaţa referitor la apa caldă de consum/încălzire 306 blocuri, 44 de imobile şi o instituţie, remedierea acestor disfuncţionalităţi fiind estimată pentru ora 16,30.

În Sectorul 5 de funcţionarea sub parametri sunt afectate de vineri de la ora 14,00 un număr de 157 de blocuri în ceea ce priveşte apa caldă/încălzire, 20 de blocuri privind apa caldă şi 12 blocuri şi un imobil legat de încălzire, estimându-se rezolvarea problemei la ora 23,00.

Lucrări de reparaţii programate în reţeaua de termoficare

Nu în ultimul rând, sunt lucrări programate de reparaţii în reţeaua de termoficare pentru care Termoenergetica a anunţat oprirea agentului termic în mai multe zone din Capitală.

În Sectorul 1 este vorba despre 15 blocuri, rămase fără apă caldă/încălzire de vineri de dimineaţa sau de la prânz, estimându-se reluarea furnizării agentului termic la ora 24,00.

În Sectorul 6, un imobil şi 162 de blocuri au rămas fără apă caldă/încălzire, unele de marţi, altele de joi, Termoenergetica estimând finalizarea lucrării programate vineri, la ora 24,00.