Mașina monstrului de la Caracal va fi expertizată de Registrul Auto Român. Potrivit informațiilor apărute în cazul Caracal, Gheorghe Dincă și-a făcut modificări majore la mașina pe care a folosit-o când a luat victimele.

La mașina lui Dincă s-a observat că portiera din față era blocată pentru a nu se deschide din exterior iar geamurile erau fumurii. Persoanele care au urcat în autoturism s-au urcat doar în spate.

Despre aceaste modificări substanțiale a vorbit, Titi Aur. El a explicat la România TV, că dacă Dincă ar fi chemat fetele la el acasă nu ar avea nicio legătură cu mașina.

„Mașina este parte a modului lui de a acționa și de aceea este nevoie de expertiză. Faptul că portierele din spate nu se pot deschide nu este o mare invenție. Nu există mașină care să nu aibă acel buton”, a explicat acesta.

În opinia sa, cei de la RAR vor putea analiza dacă butonul în cauză a fost utilizat de mai multe ori și ce grad de uzură are.

Titu Aur este de părere că ar trebui chestionați pe marginea subiectului și clienții care au circulat cu Dincă în mașină. „Trebuie întrebați dacă portierele erau blocate și el cobora să le deschidă ușa. Asta înseamnă că ținea portiera în permanent blocată”, a susținut Titi Aur.

Potrivit acestuia, dacă lucrurile nu stăteau așa, atunci înseamnă că a fost mai mult decât premeditat atunci când le-a luat pe Alexandra sau pe Luiza. „S-a dat jos și a blocat portiera”, a comentat acesta.