Viorica Dăncilă este prima femeie care va conduce Guvernul României. Imediat cum a ajuns premier, oamenii apropiați ei au început să ofere detalii despre cum era aceasta în tinerețe.

Înainte de a intra în politică, a fost profesoară la Liceul Industrial din Videle. Ea a predat materii tehnologice iar cei care i-au fost colegi nu au uitat-o.

Aceștia și-au mai amintit că rupea inimile băieţilor și că dansa foarte bine. “Mergeam la petreceri, ea dansa şi cânta. Era talentată la dans la cântat nu prea”, spune fostul director al școlii, într-un material publicat de știrileprotv.

Dăncilă a fost vecină de bloc cu nimeni alta decât Carmen Dan , actualul ministru de Interne.

“La doi paşi de primărie, dar şi de poliţie, şefa ministerului de interne Carmen Dan a jucat şotron. La scurt timp s-a împrietenit, dar şi mai mult, a devenit vecină de bloc cu prima femeie premier din România, Viorica Dăncilă. Vecinii, făloşi nevoie mare, le urmăresc în fiecare seară la televizor”, a menționat sursa citată.

Videle are 11.600 de locuitori, a pierdut cam o mie din ’92 până în prezent, iar rata șomajului aici este de 3,9 la sută mai mică decât media naţională însă paradoxal doar 2500 de oameni mai lucrează. 9000 sunt copii, pensionari sau oameni fără activitate.