Un ofiţer al stării civile se va deplasa miercuri, 10 iulie, la Penitenciarul Rahova, pentru a oficia căsătoria fostului primar al municipiului Constanţa Radu Mazăre cu Roxana Mihalache, au precizat, pentru Agerpres, reprezentanţi ai Primăriei sectorului 5.

Potrivit acestora, anterior Roxana Mihalache a depus documentele necesare oficierii căsătoriei.

Radu Mazăre execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 9 ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză. Radu Mazăre a fost extrădat în România din Madagascar pe 20 mai.

Ce cadouri a primit Mazăre de ziua lui 

Radu Mazăre a fost vizitat la Penitenciarul Rahova și a primit din partea familiei câteva cadouri de ziua lui din data de 5 iulie.

Acesta a primit două cărți, între care una despre yoga, pe care o ceruse dealtfel. Deși familia venise pregătitî și cu prăjituri, acestea nu au fost permise, fiind pe lista alimentelor interzise.

„I-a adus Răducu o carte cadou, de yoga. El a cerut o carte de yoga. O cunoștință i-a mai trimis o carte. Nici nu se poate aduce altceva. Singurele cadouri au fost două cărți. Așa cum am intuit, prăjiturile au rămas aici. (prăjiturile sunt pe lista alimentelor interziste, n.r.) (…) Nu am stat într-o incăpere specială, ci am stat unde stau toți deținuții care sunt vizitați și au dreptul să primească vizită fără geam între ei și vizitatori. (…) În acel loc va fi și cununia. Ceea ce e ok”, a declarat Mihai Mazăre, potrivit dcnews.ro.