Farmecul vieții în Thailanda

Bangkok este capitala Thailandei, iar în ultimii ani a devenit un centru economic și social care rivalizează cu Hong Kong și Singapore. Orașul este printre cele mai populare destinații de turism din lume: oferă un mix reușit între tradiții și modernitate și este plin de viață. O vacanță din oferta agenției Paralela 45 începe de la 875 de euro, cu plecare pe 19 noiembrie. Este inclus transportul cu avionul, nouă nopți cazare cu mic dejun la hoteluri de patru stele și o vizită de jumătate de zi la piața plutitoare Damnoen Saduak. 

Plimbare pe elefanți în India

 

Dominat de citadela imperială, cu bulevarde impresionante și temple cu istorie, New Delhi trebuie vizitat. Este un oraș al contrastelor, dar și un oraș plin de cultură și spiritualitate. La agenția Paralela 45 găsim o ofertă de vacanță în capitala Indiei. Pentru perioada 14 noiembrie-23 noiembrie 2017, prețul începe de la 799 euro de persoană și include transport cu avionul București-Delhi-București (escală la Amsterdam), opt nopți cazare cu demipensiune (în hoteluri de patru stele. Sunt incluși ghizi locali vorbitori de engleză, însoțitor român de grup pe toată durata călătoriei, dar și plimbare pe elefanți la Fortul Amber. Prețul nu include taxele de aeroport.

Relaxare în Republica Dominicană

 

Republica Dominicană este o țară insulară din America Centrală, în nordul Mării Caraibilor. Una dintre cele mai cătate destinații este aleasă de cei care caută relaxare și un peisaj de vis, fiind în topul preferințelor pentru luna de miere. Potrivit reprezentanților agenției Ognivia, pentru o vacanță în Republica Dominicană, cu plecare pe 31 octombrie, tariful este de 850 de euro de persoană, în funcţie de servicii. Oferta include bilet de avion cu compania aeriana Air Europa din Madrid cu destinația Punta Cana, taxe aeroport, cazare în cameră standard, șapte nopți în regim de all inclusive la Hotel Be Live Collection Canoa 5*, transport la sosire și la plecare.

 

O destinație pe gustul românilor

Cu soare tot timpul anului, plaje frumoase, hoteluri de lux și centre comerciale gigant, atracții turistice fascinante și o comunitate de afaceri înfloritoare, Dubai primește milioane de vizitatori în fiecare an din întreaga lume. Asta și pentru că este renumit pentru ospitalitate, dar și pentru patrimoniul cultural bogat. Găsim o vacanță în Dubai în oferta agenției Christian Tour. Aceasta are prețul de 890 euro în perioada 1 decembrie-8 decembrie 2017. Este inclus biletul de avion, șapte nopți de cazare la hotel de 3 stele, asistență turistică în limba română pe toată perioada sejurului și taxe de aeroport.

 

Riviera Maya

Riviera Maya este cea mai nouă stațiune din Mexic, fiind situată în Peninsula Yucatan. Este un paradis tropical: ape cristaline, unele dintre cele mai frumoase plaje din lume și o pădure tropicală exuberantă, plină de flori sălbatice. Acestea fiind spuse, Riviera Maya este locul perfect pentru un refugiu romantic. În oferta agenției Trendy Travel vacanța are, pentru perioada 17 decembrie-25 decembrie 2017, prețul de 949 euro de persoană. Aceasta include zborul, taxe aeroport, cazare șapte nopți la Hotel Riu Lupita 5*, all inclusive, și asistență turistică.