Descoperire surprinzătoare în Rusia! O închisoare secretă și un crematoriu subteran au fost descoperite sub o cabană

Presa din Sankt Petersburg informează că închisoarea secretă se afla în subsolul unei cabane, pe două niveluri subterane, într-o zonă rurală din apropierea orașului, conform themoscowtimes.com

Mai mult, jurnaliștii ruși au difuzat și înregistrări video făcute în locația secretă, află într-un sat părăsit. Existau acolo două celule, cu paturi supraetajate și toalete, într-un subsol în prezent inundat.

Etajul de jos era inaccesibil din cauza apelor

Un etaj mai jos, era complet inaccesibil din cauza apelor. Accesul la acel nivel se afla lîngă una din celule. Accesul la buncărul subteran este asigurat printr-un garaj care putea permite intrarea unor vehicule de mărimea camionetelor de poliție și care coboară direct în subsol.

S-a descoperit că o spălătorie din spatele cabanei avea o trapă secretă care ducea la un „cuptor inundat de mărimea unui corp uman”. În acest context, autoritățile au declarat că erau „rămășițe biologice” în cuptor, dar este clar dacă acestea sunt rămășițe umane sau animale.

Locuitorii din satul Agalatovskoye din regiunea Leningrad, la 44 de kilometri nord de Sankt Petersburg, au declarat presei că Comitetul de Investigație al Rusiei a desfășurat activități la fața locului în 2020.

De asemenea, reprezentantul sătenilor, Vladimir Sidorenko, a declarat pentru un alt site de știri din Rusia că oficialii Comitetulului de Investigare au descoperit închisoarea secretă acum trei ani.

„Pînă acum, nimeni știa despre acest lucru, cu excepția autorităților”, a spus Sidorenko, potrivit sursei menționate. Primul proprietar al buncărului a fost identificat ca fiind un fost șef al unității de detenție care s-a retras în 2004 și a murit la 51 de ani în 2018. Al doilea proprietar al acestuia ar fi un om de afaceri în vîrstă de 50 de ani, recidivist și condamnat pentru răpire în 2001. Acesta și-a schimbat numele în „Escobar” în 2010. Complexul a fost demolat la cererea Comitetului de investigație.

Sursă foto: Dreamstime