Surpriză totală din partea lui Denise Rifai. Vedeta TV care tocmai și-a dat demisia de la Realitatea a demonstrat că știe să se descurce singură.

Denise Rifai surprinde pe tată lumea

Denise Rifai surprinde pe toată lumea. Deși se credea că este o divă care nu se încurcă în treburi zilnice, avem parte de o surpriză.

Una dintre cele mai frumoase femei din televiziune a ieşit la cumpărături şi nu s-a menajat când a venit vorba de cărat sacoşe.

Echipată conform vremurilor în care pandemia generată de coronavirus a pus stăpânire pe planetă, Denise Rifai a arătat că rămâne la fel de sexy în orice ipostază, conform cancan.ro.

Vedeta a decis recent să întrerupă colaborarea de lungă durată cu Realitatea Plus. „Știu că mă așteptați mâine seara să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație, când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales când se va încheia !

Însă o să vă spun și dvs ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai Moderator și Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs

Plec așadar de la noua Realitatea Plus, dar cu Acea Realitatea TV, care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singura!

Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toți, Acolo unde o să merg și eu ! PS. Știti ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face!

Dar eu sunt și rămân Jurnalist.”