Următorul magazin ce urmează a fi deschis este cel de la Târgu-Mureş, a cărui inaugurare e programată pe 25 octombrie. De asemenea, până la finele lunii noiembrie ar putea fi deschis şi magazinul din Ploieşti. Ambele magazine vor avea circa 180 de angajaţi fiecare.
„Anul acesta am rămas concentrați pe extinderea rețelei de magazine, profitând de  disponibilitatea unor locații foarte bine amplasate. Ne-ar fi plăcut să investim și în terenuri agricole, dar nu am mai avut nici timp și nici resurse. Cred că vom încheia anul cu şase noi deschideri. Al şaselea magazin din acest an ar fi cel din Ploieşti, pe la sfârşitul lui noiembrie, dar depindem de îmbunătăţirea vremii în următoarele două luni”, a declarat pentru Capital Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman.
În aceste condiţii, Dedeman ar încheia anul cu o reţea de 36 de magazine, cu 6 mai mult decât la finele lui 2012. Magazinul din Comăneşti, ultimul deschis, vinerea trecută, pe 27 septembrie, l-a înlocuit pe cel vechi, de dimensiuni mai mici, dar acela nu era luat în calculul reţelei la începutul anului.
Cele patru magazine deschise în acest an au necesitat investiţii de 35,5 milioane euro, cu 15 milioane la cel din Galaţi, 14 milioane la Piteşti, 9 milioane la Miercurea-Ciuc şi 7,5 milioane la Comăneşti.
Este posibil ca următoarele două magazine, din Târgu-Mureş şi Ploieşti, să cumuleze investiţii de circa 12-14 milioane euro fiecare.
Per total, Dedeman estimează că va încheia 2013 cu investiţii totale de 68 milioane euro, un record absolut pentru companie, în creştere puternică faţă de anul precedent, cu 43%, de la 47,5 milioane euro.