‘Preşedintele României decretează: Se promulgă Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2014 şi se dispune publicarea acestei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I’, se arată în document.

Potrivit Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2014, plafonul soldului bugetar general consolidat, exprimat ca procent din produsul intern brut, este de 2,2%, iar pentru 2015 de 1,4%.

Plafonul cheltuielilor de personal ale bugetului general consolidat, exprimat tot ca procent din PIB, este de 7,3% în 2014 şi de 7,2% în 2015.

‘În anul 2014, plafoanele privind finanţările rambursabile care pot fi contractate de către unităţile/subdiviziunile administrativ-teritoriale, precum şi cele privind tragerile din finanţările rambursabile contractate sau care urmează a fi contractate de către unităţile/subdiviziunile administrativ-teritoriale sunt în sumă de 1,2 miliarde lei fiecare. Valoarea aferentă finanţărilor rambursabile care pot fi autorizate pentru o unitate/subdiviziune administrativ-teritorială este de maximum 100 milioane lei anual’, se arată în document. AGERPRES