Dragnea a afirmat că în aprilie 2017 era să fie ucis, la comanda unui “domn foarte celebru în lume”. „Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace. Am scăpat”, a declarat liderul PSD, care a spus că nu vrea să dea mai multe detalii.

Asăzi, o serie de internauți au postat recomandări negative pe pagina de Facebook a hotelului Athenee Palace Hilton Bucharest în care i-au în derâdere declarațiile făcute de Dragnea.

Spre exemplu, Cristina-Ioana Graur a făcut o recomandare negativă cu următorul mesaj: „Aud că în aprilie anul trecut ați cazat aici 4 incompetenți!!! Vă rugam pe viitor să vă selectați mai atent clientela! La prețurile dvs avem pretenția să avem măcar o companie de oameni competenti.“

Oficiali din Parchetul General au declarat că Liviu Dragnea a făcut afirmaţii grave aseară care pot induce starea de panica în randul populaţiei, precum şi ideea că reprezentanţii statului român se află în pericol. Din verificarile telefonice făcute în aceasta dimineaţă nu se confirmă existenţa unui dosar penal privind un posibil atentat împotriva lui Liviu Dragnea, au explicat sursele citate.