„Dragi pasageri, în urma ședinței Comitetului National pentru Situații Speciale de Urgență din data de 08.03.2020 organizata la sediul Ministerului Afacerilor Interne s-a decis ca până pe data de 23.03.2020 să se suspende toate zborurile către și dinspre Italia din cauza răspândirii infectiei cu virusul COVID19.

Pasagerii care aveau bilete achiziționate și aveau ca data de calatorie aceast interval (09.03.2020-23.03.2020) vor putea sa foloseasca contravaloarea acestora pentru a achiziționa o alta călătorie cu compania noastra sau vor putea primi banii înapoi. Pentru a execita opțiunea, va rugam sa ne contactați la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 021 9361.

Va asiguram ca prioritatea noastră numărul 1 este siguranta pasagerilor noștri”, se arată în postarea Tarom de pe Facebook.

MAI a decis duminică seară suspendarea zborurilor din și către Italia din cauza faptului că cele mai multe din cele 15 cazuri de coronavirus diagnosticate în România, au legătură cu această țară. Pacienții infectați cu coronavirus sunt fie oameni care s-au întors în ultimele săptămâni din Italia, fie apropiați ai acestora.