ANAF a reuşit, în ultimul an, să recupereze doar un milion de lei din prejudiciul de 266.171.892 de lei stabilit în dosarul ICA, în care a fost condamnat omul de afaceri Dan Voiculescu. În total, în şase ani, s-a recuperat doar echivalentul a 40 de milioane de lei. În iulie 2017, prejudiciul recuperat era de 39.130.106, iar în august 2018 prejudiciul recuperat este de 40.187.003 lei, potrivit unui răspuns oficial al ANAF, citat de stiripesurse.ro.

Eugen Teodorovici a făcut de curând noi precizări legate de momentul în care Antena 3 a fost evacuată din sediul său, de către ANAF.

„Acolo a fost o greşeală foarte clară asupra modului în care a procedat ANAF. Din păcate s-a suprapus cu căderea Guvernului, pentru că linia era alta. Am spus foarte clar: nu trebuia să scoţi Antena 3 din acea locaţie până nu găseai pe altcineva care să cumpere. […] Dar să scoţi omul de acolo, să nu mai iei chirie şi să plăteşti costuri… […] ANAF-ul se va muta în sediul Antena 3, la GRIVCO. Sediul este funcţional dar trebuie amenajat”, a declarat ministrul Finanţelor.

„Dacă va fi aşa, statul va plăti ceea ce va avea de plătit”, a declarat Eugen Teodorovici, întrebat ceea ce va face statul în cazul în care Dan Voiculescu va câştiga un proces la CEDO privitor la acest caz.