Danube Total Grup este o companie axată pe soluţii de reciclare a asfaltului. Noi ne-am axat pe soluţii de reciclare care sunt folosite de mult timp în Europa. Am investit în acest domeniu, iar în prezent avem două linii complete urmează a treia.  

Au fost implementate soluţii pe autostrăzi şi drumuri naţionale, dar în alte ţări. Spre exemplu, avem un parteneriat în Republica Moldova de reciclarea a unui drum de 30 km. În România există reticenţă la aceste soluţii şi nu înţelegem de ce. Vom prezenta peste tot soluţia aceasta pentru că noi considerăm că este mai ieftină şi mai rapidă.  

Compania Danube Total Grup  oferă servicii în domeniul lucrărilor de îmbunătăţiri de terasamente, dar şi al stabilizărilor de teren. Compania şi-a făcut un renume şi în ceea ce priveşte lucrările de drumuri, apă-canal, dar şi producţia, transportul şi punerea în operă a betonului, transport de ciment vrac, agregate etc., în cele mai bune condiții și susținuţi de tehnologii performante.

Conferința Transporturi și Infrastructură 2018 a fost organizată de Capital, la Hotel Domenii Plaza, cu sprijinul partenerilor: Delta Bloc, Danube Total Grup, Grampet Group, SCC Erbașu și International Lazar.