Damian Drăghici, pe scena Premiilor Capital, a ales să aibă un discurs inedit. În loc de vorbe, a încântat audiența din sală cu un recutal la nai.

Promovarea unei stări de bine

Peste 70 de podcasturi pe YouTube, un nou album muzical, numeroase colaborări inedite pe plan artistic, multe apariții televizate, două mari concerte, la Sala Palatului și la Opera Națională, participarea la evenimente vaste și complexe. Cam așa a fost anul 2023 pentru Damian Drăghici.

Un an plin și complex pentru un artist complet. Indiferent de forma sa, mesajul transmis era unul singur: promovarea culturii naționale, a unei stări de bine sufletești prin cântec, vorbe și inspirate. Damian a lansat anul acesta conceptul de „Meditații Lătărești”, un proiect inedit  prin care aduce în fața publicului unele dintre cele mai cunoscute șlagăre din repertoriul lăutăresc.

Gala Premiilor Capital

Gala Premiilor Capital este unul dintre evenimentele de tradiție organizate de echipa Capital. Este un eveniment dedicat performanței personalităților și companiilor de elită din țara noastră. Este un eveniment care reunește anual numeroase personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social și mass-media.

În cadrul Galei Premiilor Capital, organizată miercuri, 13 decembrie, a fost lansat și ultimul număr al revistei Capital din anul 2023, revistă în care se regăsește topul celor 300 cei mai bogați români. De asemenea, alte materiale interesante, ce acoperă diverse subiecte, se pot regăsi în paginile acestui număr.