Conform unor surse ale Carscoop, MPV-ul Dacia, purtând numele de cod J92, va fi lansat pe piață cu denumirea Popster și este asamblat pe o platformă extinsă a modelului Logan.
Vehiculul cu o lungime de circa 4,5 metri va putea găzdui șapte pasageri și va ocupa în piață nișa dintre Logan MCV și Renault Grand Scenic. Prețul mediu estimat pentru versiunea alimentată cu benzină este de 13.000 de euro, iar cel pentru varianta diesel de 15.000 de euro.
UPDATE: Nu una, ci două versiuni
Si britanicii de la AutoExpress, cu ajutorul Automedia, au intrat in posesia unor fotografii cu viitorul model Dacia. Conform acestora, vehiculul va avea nu una, ci două versiuni, cu lungimi diferite. În timp ce versiunea mai scurtă va avea ușile din spate culisante făcând accesul în habitaclu mai facil, cea alungită va fi dotată cu uși cu deschidere convențională.
Având în vedere că varianta alungită arată mai degrabă ca un vehicul comercial, este foarte posibil ca aceasta să fie declinată ulterior și într-o versiune pick-up cu o cabină care să permită transportul a cinci persoane și o platformă suficient de mare în partea din spate. De fapt, aceste speculații, sunt destul de apropiate de declarațiile pe care oficialii Renault le-au făcut cu ocazia saloanelor auto de la Paris și Geneva.
Vincent Carré, director pentru gama Entry în cadrul grupului Renault, a declarat la Geneva Motor Show 2011 că „deocamdată, pot confirma producerea la Tanger a unui monovolum și a unui vehicul comercial“. Acesta a menționat și că modelul Logan VAN va fi scos din producție și există discuții legate de eventuala renunțare la modelul Pick-Up, ambele urmând a fi înlocuite de modelele care vor fi produse în Maroc.