Decizie extrem de controversată a procurorilor în cazul Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu a fost chemată, de urgență, la DIICOT. Oamenii legii vor să le dea acestora certificatul de deces al tinerei. Părinții tinerei refuză însă să facă acest lucru.

Mama Alexandrei Măceșanu a fost chemată pentru a ridica certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu, după ultimele informaţii oficiale din dosarul Caracal. De asemenea, alături de familia Măceșanu va veni și Alexandru Cumpănașu.

Gheorghe Dincă ar putea să scape

Procurorii sunt în alertă. Gheorghe Dincă ar putea să scape de pușcărie. Tocmai de aceea, oamenii legii accelerează procedurile pentru că în câteva zile trebuie să trimită dosarul crimelor din Caracal în judecată, altfel, Gheorghe Dincă va fi pus în libertate, anunță Antena 3.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el susţinea că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.