investitiile de capital in valoare de 246 milioane de euro, realizate de Societe Generale pentru preluarea a 58,32% din actiunile BRD. Astfel, suma totala a investitiilor se ridica la 436 milioane euro, ceea ce confera BRD-Groupe Societe Generale pozitia cinci in top 20.
Comentariu la articolul cu titlul: „Stele verzi pe drapelul Uniunii Europene“, din Capital nr. 23/09.06.2005:
Cel mai corect si bine documentat articol legat de referendumurile la Constitutia UE. As fi preferat sa-l vad pe prima pagina, avand subliniat paragraful care arata de ce aceste voturi negative nu pot influenta aderarea Romaniei la UE.
Rodica Calinescu, Bucuresti

Comentariu la articolul cu titlul: „Cotatii Casco false la firmele de leasing“, din Capital nr. 23/09.06.2005:
De ce nu s-a facut un calcul si in varianta in care scade suma asigurata, corectata cu uzura si se aplica cota de prima aferenta pe care o practica fiecare dintre cele trei societati de asigurare mentionate. Eu am facut un calcul la una dintre societati si rezulta o diferenta in minus de aproximativ 150 de euro, calculata pe o perioada de trei ani, in cazul masinilor achizitionate in leasing. Cu alte cuvinte, cota de prima care se aplica la leasing, fara a se corecta valoarea masinii cu uzura aferenta, este mai avantajoasa.
Dan, Pitesti

Comentariu la articolul cu titlul: „Harta digitala, sprijin pentru ideile de afaceri“, din Capital nr. 22/02.06.2005: Ma bucura faptul ca revista Capital a acordat un spatiu acestui domeniu al hartilor digitale. Sunt director executiv al unei firme din Baia Mare care in data de 16 februarie 2004 a lansat pe Internet o harta digitala a orasului Baia Mare. In acest an au mai fost lansate si hartile municipiului Zalau, judetului Salaj si a municipiului Sighetu Marmatiei, a judetului Maramures. Din pacate, perceptia publicului, in special a clientilor unui asemenea tip de serviciu, nu se ridica la asteptarile noastre. Speram ca si prin demersul Capital potentialii clienti sa isi schimbe opinia asupra utilitatii acestui tip de serviciu.Singura satisfactie pe care am avut-o pana in acest moment este din partea Primariei Baia Mare, care a considerat ca pentru vizitatorii site-ului propriu este bine sa ofere o harta digitala a orasului, nu o poza scanata si la o calitate proasta.
Serban Cristian, Baia Mare

Comentariu la articolul cu titlul: „Case cu pret variabil“, din Capital nr. 21/26.05.2005:
Ce nu se spune in articol este ca s-a cerut nu doar achitarea sumelor la un curs de 38.500 lei/1 euro, ci ca se solicita in mod incalificabil „diferente“ rezultate in urma recalcularilor de pana la 15.000 de euro, in pofida clauzelor contractuale clare. Dar de risc valutar au auzit specialistii in marketing de la IMPACT ? Dar daca euro urca, asa cum se preconiza, la 45.000, sau 50.000 lei, ce s-ar fi intamplat, ar fi fost chemati clientii la renegocieri, ca sa nu suporte, saracii, singuri aceasta majorare a pretului in termeni reali? Se apeleaza la un santaj mizer, dar atat de familiar unora din miliardarii de carton mioritici, membri ai club 300: nu platiti cum vrem noi, nu va mai vindem terenul si casa. O ancheta de presa mai detaliata ar revela, sunt convins, multe aspecte cel putin discutabile – ca sa ma exprim cat de eufemistic mai pot, inca – ale activitatii SC IMPACT SA si ale altor moguli ai constructiilor din Romania.
Mandula, Bucuresti