Cum a pierdut un militar pensionar suma de 2.500 de lei? Hoții au găsit o altă metodă de a-și păcăli victimele

Un militar pensionar a căzut în capcana unei astfel de persoane. După ce acesta a scos o sumă de bani de la bancă, o femeie de 42 de ani a intrat în vorbă cu el și i-a spus că cineva i-a făcut o invitație și nu mai vine. Aceasta l-a rugat să o însoțească la o cafenea pentru a bea o cafea.

Cei doi au ajuns la locul cu pricina și, după ce și-a comandat o băutură, bărbatul a avut nevoie să meargă la toaletă. Femeia a profitat de moment și i-a strecurat în pahar un cocktail de somnifere.

Ulterior, medicii legiști au descoperit cinci substanțe diferite în corpul bărbatului. Combinate, medicamentele ar fi putut să-l bage în comă pe militarul pensionar. El povestește că a plecat pe picioarele lui de la cafenea, dar că avea o stare extrem de tulbure. El mai spune că nu-și amintește ceea ce s-a întâmplat pe drum, dar când s-a trezit și-a dat seama că a fost jefuit.

Ce a reușit să fure escroaca

Observatornews.ro informează că femeia a reușit să plece cu suma de 2.500 de lei, mai multe bijuterii și două covoare. Poliția Capitalei a trimis un comunicat de presă referitor la acest caz.

“L-au adus pe acesta în stare de inconştienţă. Aceasta a profitat de starea lui şi ar fi sustras bani, bijuterii dar şi bunuri din apartamentul victimei”, spune Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.

Femeia care l-a păcălit pe militarul pensionar s-a întâlnit, mai apoi, pe scara blocului, cu fiica acestuia. Aceasta a povestit că nu a apucat să o atace și că a amenințat-o că o taie.

“Nu a apucat să mă atace. M-a ameninţat. Că mă taie…. Tata, ea mi-a spus, “Stai liniştită, că e mort!”, a povestit fiica bărbatului.

Femeia avea antecedente penale

Ulterior, polițiștii au depistat-o pe escroacă și au dus-o la audieri. Polițiștii au recunoscut-o imediat, aceasta având antecedente penale. Aceasta riscă până la 10 ani de închisoare.

Sursă foto: Dreamstime