Trenduri

Pentru oamenii de afaceri, ceasul este bijuteria cea mai de pret. Da o nota de eleganta si iti confera un statut la care cei mai multi nu pot accede. Preturile unui astfel de accesoriu incep de la 1.000 de euro si pot ajunge pina la 20.000 de euro. Veti vedea care sunt caracteristicile care fac diferenta de pret.

Oameni in Top

Il veti cunoaste pe Dan sucu, fondatorul Mobexpert. Omul de afaceri a pornit cu ideea ca trebuie sa reuseasca in business, mai devreme sau mai tarziu. si a reusit, din a treia incercare. A intrat pe un domeniu de nisa la acea vreme, in 1994 – mobilier pentru birouri si apoi s-a extins la mobilierul casnic. A facut o avere estimata la 75 de milioane de dolari.

Expert

Veti vedea care sunt prevederile Proiectului Ordonantei de urgenta privind modificarea Codului fiscal. Masura care ii afecteaza cel mai mult pe oamenii de afaceri este impozitarea imobilizarilor corporale. Ministerul Finantelor intentioneaza sa introduca un impozit de 0,5% pe terenurile si constructiile companiilor. Este una dintre propunerile pe care o vom
discuta.

Oskaruri

si in aceasta saptamina avem cinci noi castigatori de Oskar-uri. I-am
cautat si ii prezentam. Fiecare s-a remarcat cu ceva si a reusit sa influenteze in bine viata societatii sau starea economiei. Va invitam sa-i cunoasteti.