Costin Tărăcilă, unul dintre partenerii fondatori ai casei de avocatură RTPR, a fost numit Managing Partner al Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu în asociere cu Allen & Overy LLP. Pe lângă gestionarea proiectelor clienţilor săi, Costin va coordona strategia de dezvoltare şi marketing a noului cabinet asociat, precum şi responsabilităţile de management din cadrul acestuia.

“Postul de Managing Partner cumulează responsabilităţile pe care le-am avut toti cei cinci parteneri până în prezent. Recrutarea, evaluarea personalului şi implementarea deciziilor asociaţiilor vor fi o parte importantă a funcţiei pe care o voi îndeplini,” a afirmat Costin Tărăcilă, Managing Partner al RTPR în asociere cu Allen & Overy.

Costin Tărăcilă este avocat specializat în tranzacţii de Fuziuni şi achiziţii, private equity şi piaţa de capital şi a asistat în unele dintre cele mai importante tranzacţii din România, precum IPO-ul şi listarea Transgaz, achiziţia de către MKB Bank a Băncii Romexterra Bank şi în câteva privatizări semnificative în sectorul energetic, precum Electrica Muntenia Sud.

Sursa: RTPR, Allen & Overy LLP